profiteer van onze custom n’ service deals

Time to customize!

De winter is de ideale tijd om wat extra aandacht aan je motor te besteden. Naast het noodzakelijke onderhoud heb je bij ons de mogelijkheid om jouw bike te transformeren in een unieke motor die helemaal aan jouw wensen voldoet. Met een relatief kleine aanpassing realiseer je al een totaal ander uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan: custom spuitwerk, een ander stuur, montage van een nieuw uitlaatsysteem en luchtfilter. Maar wil je het echt anders aanpakken, kies dan voor een complete verbouwing.

Bovendien verhoog je de waarde van je motor. Een taxatie naderhand is dus een verstandige keuze, ook deze verzorgen we graag voor je! Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt aanpassen aan je motor? Wij denken graag met je mee!

GRATIS WINTERBEURT T.W.V. € 275.-

Profiteer nu van onze aantrekkelijke Custom N’ Service Deals: Als je nu jouw bike voor minimaal € 1000 bij ons laat customizen, krijg je een GRATIS Winterbeurt t.w.v. € 275!

go the easy way!

Loud Motorcycles haal- & breng service

Om het je extra gemakkelijk te maken, verzorgen wij een haal- en breng service. We zorgen ervoor dat je motor netjes gehaald en gebracht word voor aanvang van de beurt, door heel Nederland*. Neem contact met ons op: bel 0341 706 990 of mail naar info@loudmotorcycles.nl

*Gratis binnen straal van 30 km van Loud Motorcycles in Putten. Daarbuiten in overleg.
 

CONTACT

Bel 0341 706 990 of mail naar info@loudmotorcycles.nl

Go the easy way. Laat je motor halen en brengen! Neem contact met ons op voor een afspraak.

over ons

Ons doel: elke motor de beste behandeling geven en zorgen dat hij optimaal tot zijn recht komt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Harley Davidson motoren, weten wij als geen ander wat het beste is voor jouw motor.

Zo bereik je ons

Ambachtstraat 7a
3882BB PUTTEN
0341 706 990
info@loudmotorcycles.nl

BTW NL002143979B84

Openingstijden

maandag  gesloten
dinsdag  9 - 18 uur
woensdag  9 - 18 uur
donderdag  9 - 18 uur
vrijdag  12 - 18 uur / 19 - 21 uur
zaterdag  10 - 16 uur